Palvelumme

Tervetuloa vastaanotollleni lempeisiin osaaviin käsiin. Olen toiminut vastaanotollani vuodesta 1994 mistä asti ovat pisimmät potilassuhteeni. Kannustan potilaitani säännölliseen suun ja hampaiston tutkimukseen ja hoitoon. Tuttu hammaslääkäri ja hammashoitaja helpottavat myös pelkopotilaiden hoitoon hakeutumista.

Suunterveydessä sekä suun alueen kroonisissa sairauksissa säännöllinen seuranta on ensiarvoisen tärkeää. Monien toimenpiteiden suorittamista voidaan tällöin viivästyttää mm.paikkaushoidon oikea ajoitus, paikkojen uusimiset, iensairauksien kirurgiset hoidot, limakalvomuutokset. Oma hammaslääkärisi tuntee suusi ja myös yleisterveytesi mahdolliset riskitekijät suun terveyteen ja vaikutukset hoitotoimenpiteisiin. Tarkastuksen yhteydessä määritellään yksilöllinen tutkimus-ja hoitoväli jonka perusteella kutsumme potilaamme heidän niin halutessaan recall-tarkastukseen joustavasti.

Teemme yhteistyötä tarvittaessa Joensuun alueen erikoishammaslääkäreiden ja hammaslaboratorioiden kanssa konsultaatioiden ja hoitoonohjauksen merkeissä.

Hammaslääkäripalvelut

  • Paikkaus ja ehkäisevä hoito, omahoidon opetus
  • Juurihoidot
  • Iensairauksien ennaltaehkäisy ja hoito, hammaskiven poistot, soodapuhdistukset
  • Kiinteäprotetiikka, keraamiset kruunut ja -täytteet, sillat ja irtoprotetiikka, implanttiprotetiikka, purentafysiologia, purentakiskohoidot
  • Esteettinen hoito, valkaisuhoidot
  • Hampaiden poistot, suun pienkirurgiset toimenpiteet, biopsiat

 

Katso hinnasto 

 

Suunterveydestä ja suun hoitotoimenpiteistä eri osa-alueilla saat kattavaa ja päivitettyä tietoa Hammaslääkäriliiton kotisivuilta.